Επιλογή Σελίδας

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής MRC GLOBAL OLYMPIAD συμμετέχει η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, με έκθεση οικοτεχνών και τη διοργάνωση θεματικού εργαστηρίου με τίτλο “Αγροτικός τομέας και καινοτομία”.

Η έκθεση των οικοτεχνών θα λειτουργήσει τις τέσσερις μέρες της διοργάνωσης, από Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, στο Κλειστό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού (Ηράκλειο ΑΡΕΝΑ Δύο Αοράκια).

Όσον αφορά στο Θεματικό Εργαστήριο, πρόκειται για εκδήλωση της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της 3ης Παγκόσμιας
Ρομποτικής Ολυμπιάδας, και περιλαμβάνει ομιλίες – εισηγήσεις και βιωματικό εργαστήρι.
H συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην προβολή του αγροτικού τομέα και της καινοτομίας. Οι ομιλίες – εισηγήσεις θα εστιάζουν στον αγροτικό τομέα στο επιστημονικό, τεχνολογικό και  επαγγελματικό πεδίο, ενώ το βιωματικό μέρος, θα περιλαμβάνει τη σύνδεση μικρομεσαίων  επιχειρήσεων με τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.(Διοργάνωση workshop: Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ)
📆 Σάββατο 27 Απριλίου 2024 (10.00 – 12.30)
📍 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΡΕΝΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ
• 10:00 – 10:20 Προσέλευση (Αίθουσα Press Room)
• 10:20 – 11:35 Ομιλίες – εισηγήσεις
«Αγροτικός Τομέας και Καινοτομία»
• 11:35 – 12:30 Workshop
«Σύνδεση μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης»

Για εγγραφή https://forms.gle/YpVmkWgY9UsRb6um6

Η εκδήλωση είναι by invitation only. Θα σας αποσταλεί πάσο εισόδου με την εγγραφή σας που θα πρέπει να την επιδείξετε στην είσοδο.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Θεματικού Εργαστηρίου

1. Agenda_workshop_ΠΛΟΗΓΟΣ_final